Infoblock

Magyar Falu Program

Elektronikus_ugyintezes

Vizslás Község Önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP_Plusz) keretében védőnői szolgáltatás fejlesztésére. A pályázat az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával, vissza nem térítendő támogatással valósul meg, 52,86 millió forintból.

 

Az önkormányzat az orvosi rendelő épületét tervezi bővíteni a védőnői szolgáltatás fejlesztése érdekében. A beruházás annak érdekében történik, hogy a védőnői rendelő külön bejáratot és helyiséget kapjon. A támogatásból a kazán cseréje, továbbá a teljes falfelület színezése is megvalósulhat, az épület egységes külső megjelenése érdekében.

A megvalósítás helyszíne: 3128 Vizslás, Kossuth Lajos utca 71/2, Hrsz.: 172

A projektben megvalósul a kötelező nyilvánosság biztosítása.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében a TOP_PLUSZ-3.3.2-21-NG1 kódszámú, „Helyi egészségügyi és szociális infrastruktúra fejlesztése” című Felhívásból valósul meg. Vizslás Község Önkormányzata, mint Kedvezményezett 52,86 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Védőnői szolgáltatás fejlesztése Vizsláson” című, TOP_PLUSZ-3.3.2-21-NG1-2022-00004 azonosító számú pályázaton, 100%-os támogatási intenzitás mellett. A megvalósítás tervezett befejezése: 2025.05.31.

További információ kérhető:

Vizslás Község Önkormányzata

06-32-444-077

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.