Infoblock

Magyar Falu Program

Elektronikus_ugyintezes

Vizslás önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP_Plusz) keretében a művelődési ház energetikai korszerűsítésére. A pályázat az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával, vissza nem térítendő támogatással valósult meg 62 millió forintból.

 

A projekt célja az épület energetikailag és gazdaságilag hatékony működtetése, a helyi önkormányzat működési költségeinek csökkentése.

A beruházás során az önkormányzat a 3128 Vizslás, Kossuth út 73. szám alatt található művelődési ház épületének energetikai korszerűsítését valósította meg. Megtörtént az épület nyílászáróinak cseréje, a falak utólagos hőszigetelése, padlásfödém hőszigetelése, valamint a központi fűtés kiépítése. A részleges akadálymentesítés során kialakítottak egy akadálymentes mosdót, illetve az odavezető útvonalat rámpaépítéssel tették elérhetővé.

 

A projektben megvalósult a kötelező nyilvánosság biztosítása és a lakossági szemléletformálás.

 

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében a TOP Plusz 2.1.1-21 kódszámú Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése című Felhívásból valósult meg. Vizslás Község Önkormányzata, mint Kedvezményezett 62 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el az „Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése Vizsláson” című, TOP_PLUSZ-2.1.1-21-NG1-2022-00020 azonosító számú pályázat 100%-os támogatási intenzitás mellett. A megvalósítás tervezett befejezése 2024.03.01.

További információ kérhető:
Vizslás Község Önkormányzata
06-32-444-077

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.