Infoblock

Magyar Falu Program

Elektronikus_ugyintezes

Vizslás Község Önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP_Plusz) keretében „Vizslás község belterületi vízrendezése” projekt megvalósítására. A pályázat az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával, vissza nem térítendő támogatással valósul meg, 70 millió forintból.

A projekt célja a meglévő csapadékvíz elvezető árkok felújításával, gyepesítésével, új árkok kiépítésével a csapadékvíz rendezett, kártétel nélküli levezetése, környezeti káresemények megelőzése, valamint a település vízkár veszélyeztetettségének mérséklése. A korábbi csapadékvíz elvezetési projekttel együtt biztosítható a megfelelő vízvédelmi infrastruktúra kiépülése a településen, hosszú évtizedekre garantálva a vízkárok elkerülését.

A megvalósítás helyszínei: 3128 Vizslás, Kossuth L. utca hrsz.331/1, hrsz. 26.

A projektben megvalósul a kötelező nyilvánosság biztosítása és a szemléletformálás.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében a TOP_PLUSZ-1.2.1-21-NG1 kódszámú „Élhető települések” című Felhívásból valósul meg. Vizslás Község Önkormányzata, mint Kedvezményezett 70 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Vizslás község belterületi vízrendezése” című, TOP_PLUSZ-1.2.1-21-NG1-2022-00088 azonosító számú pályázaton, 100%-os támogatási intenzitás mellett. A megvalósítás tervezett befejezése 2025.11.30.

További információ kérhető:
Vizslás Község Önkormányzata
06-32-444-077
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.